Джони Деп и Амбър Хърд сякаш са решили да се борят

...
Джони Деп и Амбър Хърд сякаш са решили да се борят
Коментари Харесай

Джони Деп обвини Амбър Хърд в кражба на 7 милиона долара

Джони Деп и Амбър Хърд сякаш са решили да се борят за купата Най-скандална раздяла в Холивуд с взаимни обвинявания в изневери, неистини, принуждение и неща, за които е неловко да се приказва,  независимо от тежките последствия за кариерите и репутациите и на двамата. Битката е епична, периодите на мъртвило - къси, и рядко минава повече от седмица преди някой от някогашните съпрузи да упрекна другия в нов смъртен грях. Публиката е на страната на Деп, само че всички огромни студия и съдилища към момента имат вяра в историята на Хърд. Поредното обвиняване на Карибския корсар към русалката войн от „ Аквамен “ е в кражба.

Джони Деп обвинява бившата си съпруга в заграбване на 7 милиона $, оповестява „ Дейли Мейл “. Това са парите, които при развода актрисата даде обещание да подари за щедрост, като разпредели сумата сред две организации. Но според адвокатите на Деп актрисата е дарила за единствено 100 000 $.

Двете организации отказват да разкрият размера на сумите, които са получили от Хърд, само че юридическият екип на артиста е успял да се сдобие с копие на писмо, с което шефовете на едната организацият се пробват да схванат от нея дали тя има намерение да извърши обещанието си и да им подари 3.5 млн. долара. Деп възнамерява да употребява писмото при в обжалването на решението на английския съдия Андрю Никол по делото за клевета срещу таблоида " Сън ". Съдията, постановил, че Джони фактически е " бияч на съпруги " (както го бе нарекъл вестникът в своя публикация), застана на страната на вестника с аргумента:  " Дарението й от 7 милиона $ за щедрост надали е деяние, което човек би очаквал от " златотърсачка “.

Ден след обвиняването, юристът на актрисата от „ Аквамен “ Илейн Бредехофт потвърди пред E! News, че тя все още не е изпълнила обещанието си да дари 7-те милиона долара на Детската болница в Лос Анджелис и на Американския съюз за цивилен свободи, както обеща през 2016 година, като се позовава на финансови аргументи.

 „ Амбър към този момент е раздала седемцифрени суми за благотворителни дела и има намерение да продължи да способства и в последна сметка да извърши обещанието си — обяснява Бредехофт. — Тя наистина се забави с осъществяването на обещанието си, защото господин Деп заведе дело против нея и тя бе принудена да похарчи милиони долари, с цел да се защити от подправените му обвинявания. "

Илейн Бредехофт твърди също, че законните представители на Деп целеустремено спекулират относно на дарението на Хърд, с цел да отклонят вниманието от продължаващите правни проблеми на артиста. Тя твърди, че " това е следващият обезверен опит да се отклони вниманието от констатациите на английския съд, че  Деп е направил домашно принуждение “.

 След решението на арбитър Никол, Деп беше помолен да се откаже от участието във кино лентата „ Фантастични животни “, само че въпреки всичко получи цялостното си възнаграждение. На момента Деп съди Хърд за клюка във Великобритания с аргумента, че изказванията ѝ за домашно принуждение, оповестени във „ Вашингтон пост “, са част от „ комплицирана машинация “. Поради потенциалната вреда, която обвиняванията ѝ нанесоха в кариерата му, Деп съди Хърд за клюка и желае обезщетение за над Щатски долар 50 000 000. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР